NHL:ssä Toronto Maple Leafs on ollut kiusallisesti otsikoissa sen jälkeen, kun sen palkkalistoilla keikkuva Joffrey Lupul esitti kovia väitteitä.

Lupul reagoi uutisiin, joiden mukaan hän oli reputtanut jälleen Maple Leafsin lääkärintarkistuksen.

– Haha, ai reputin vai? He huijaavat, Lupul kommentoi Instagram-tilillään.

Lupul poisti kyseisen päivityksen ja pahoitteli tapausta myöhemmin Twitterissä.

The Athleticin toimittajan James Mirtlen mukaan Lupul menee kuitenkin NHL:n järjestämään lääkärintarkistukseen, missä selvitetään se, onko Lupul oikeasti pelikuntoinen vai ei.

Mirtle esitti kuitenkin varsin jänniä tietoja myös toisesta tapauksesta.

– Tämmöiset tarkistukset ovat yhden lähteen mukaan varsin yleisiä. Mielenkiintoista on se, että nyt tarkistuksia on kaksi kappaletta samaan aikaan. Lupulin kanssa samaan aikaan tarkistukseen menee myös Chicago Blackhawksin Marian Hossa.

– Hossan tapauksessa useat muut joukkueet ovat valittaneet NHL:lle siitä, että Blackhawks saisi palkkakattohelpotuksia, Mirtle paljasti.

Blackhawks tiedotti aiemmin Hossan olevan sivussa vähintään tulevan kauden ajan allergisten reaktioiden takia. Näitä Hossa on saanut erityisesti pelihanskoista. Lääkärin suosituksesta Hossa jättäytyi pois pelikentiltä.

Muut seurat ovat kuitenkin halunneet varmistaa sen, että onko Hossa oikeasti aidon syyn takia sivussa vai onko hän pelikuntoinen.