JYP säilytti kasvonsa – CHL-jatkopaikka voi varmistua vielä tänään

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Jyväskylän JYP hävisi Mestarien liigan neljännen kierroksen ottelunsa sveitsiläiselle EV Zugille lopulta maalein 3–6. Zug ratkaisi ottelun jo toisessa erässä latomalla kolme maalia ja siirtymällä 6–2-johtoon.

JYPin kavennusmaalin päätöserässä iski puolustaja Mikko Mäenpää. Aiemmin olivat osuneet Juuso Vainio ja Juha-Pekka Hytönen (kuvassa).

Tappiosta huolimatta jyväskyläläisten jatkopaikka voi varmistua jo tänä iltana. Vienna Capitals ja valkovenäläinen Neman Grodno kohtaavat myöhäisottelussa Wienissä. Mikäli Capitals voittaa, JYPin jatkopaikka on varma jo ennen lokakuussa odottavia Neman Grodno -kamppailuja.

Capitals on siirtynyt noin viiden minuutin kohdalla ottelussa 1–0-johtoon.

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!