Ilves-legenda jää pois Liigan johtotehtävistä

Tampereen Ilveksen entinen suurpelaaja ja ja nykyinen toimitusjohtaja Risto Jalo jää pois Liigahallituksesta, kerrotaan Liigan tiedotteessa.

Liigan tiedote kokonaisuudessaan:

Jääkiekon SM-liiga Oy:n yhtiökokous on valinnut uusia jäseniä Liigahallitukseen. Uusiksi jäseniksi kutsuttiin Veli-Pekka Marin ja Ari Salmi. Hallitustyöskentelystä jäivät pois erovuorossa olleet Tapio Pajuharju, Mikko Laine ja Risto Jalo.

Marin aloitti kesällä HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Uplause Oy:n toimitusjohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2009. Salmi puolestaan on toiminut Rauman Lukko Oy:n hallituksen puheenjohtajana joulukuusta 2016. Salmi toimii omistajana Logistikas Oy:ssä.

Liigahallituksessa jatkavat Heikki Hiltunen (hallituksen puheenjohtaja), Lasse Aho, Pekka Ilmivalta, Matti Nurminen ja Heikki Penttilä.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!