Maanantaina 30 vuotta täyttänyt Sidney Crosby on nyt elämänsä kunnossa, jos on uskominen NHL-legenda Mark Recchiä.

NHL:ssä lähes 2 000 ottelua pelannut kolminkertainen Stanley Cup -mestari kehuu kanadalaista supertähteä kovin ylistyssanoin.

– Hän on huipulla juuri nyt ja hänellä on useita vuosia jäljellä huipulla, koska hän on huolehtinut itsestään niin hyvin ja koska hän tuntee kehonsa paremmin kuin koskaan, Pittsburgh Penguinsin apulaisvalmentaja kehuu NHL.comille.

Kahden viime kauden Stanley Cup -mestaruudet ovat oiva osoitus Crosbyn timanttisuudesta. Recchi sanoo mestaruuksien kertovan siitä, että Pens-kapteeni on tehnyt töitä, eikä muutoksia tarvita.

– Hän tietää tarkalleen, kuinka hänen täytyy pelata. Hänen kaksisuuntainen pelinsä on valtavan hyvää. Toivon, että hän alkaa saada tunnustusta siitä.

Supertähti on ottanut kahtena viime kautena reppuselkään joukkueensa, joka vilisee muitakin timanttisen kovia pelimiehiä.

Ensi kaudella Penguins hamuaa jo kolmatta peräkkäistä mestaruutta. Edellisen kerran kolmesti peräkkäin tai useammin Stanley Cupin on voittanut NY Islanders, joka oli ykkönen neljästi peräkkäin 1980-83.