Agentti vihjailee: NHL-huippulupaus saanut huomattavasti kovemman tarjouksen KHL:stä

© Kuva: Getty Images

Huippulupaavan hyökkääjän Andreas Athanasioun tilanne on ollut kovasti tapetilla viime päivien aikana.

Athanasiou on käynyt jatkosopimusneuvotteluja Detroit Red Wingsin kanssa, mutta uutta diiliä ei ole nähty.

Oman lusikkansa soppaan on tuonut KHL-kortti. The Athleticin toimittajan Craig Custancen mukaan Ak Bars Kazan on tarjonut sopimusta Athanasioulle.

MLive.com:n mukaan Red Wingsin ja KHL-tarjousten (Kazan) välillä on iso ero.

– Andreas käy tällä hetkellä läpi hyötyjä ja haittoja sopimusten välillä, nuoren hyökkääjän agentti Darren Ferris sanoi MLivelle.

– Hän rakastaa Detroitia ja seuran faneja, mutta hänen on tosissaan mietittävä tarjouksia, mitä hän on saanut esimerkiksi KHL:stä. Nyt puhutaan kuitenkin huomattavasta erosta rahasummien suhteen.

Käytännössä Ferrisin vihjailu tarkoittaa sitä, että huomattavasti kovempi tarjous on tullut KHL:stä. Red Wings kun on ollut kovien palkkakattohaasteiden keskellä, eikä se ole voinut tarjota kovaa sopimusta Athanasioulle. Red Wings saa laitettua ruotsalaishyökkääjän Johan Franzenin pitkäaikaisten loukkaantuneiden listalle vasta kauden alkuhetkillä. Nykytilanteessa Red Wings kuitenkin rikkoo NHL:n sääntöjä, sillä se on palkkakattorajan päällä. Tämä on johtamassa siihen, että seuran GM:n Ken Hollandin on todennäköisesti tehtävä liikkeitä jo ennen kauden alkua.

– Pallo on heillä tällä hetkellä. Heidän pitää tehdä päätöksiä, Holland sanoi Athanasioun leiristä.

Viime kaudella 23-vuotias Athanasiou nakutti 64 runkosarjaottelussa tehot 18+11=29, ollen Red Wingsin toiseksi paras maalintekijä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.