Jarmo Kekäläinen pelaa riskillä – halusi pitää kovapalkkaisen konkarihyökkääjän

© Kuva: Getty Images

NHL:n laajennusdraftia varten tehdyt päätökset herättivät maanantaina paljon keskustelua. Columbus Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen valinnat suojaamattomien pelaajien osalta olivat mielenkiintoisia.

Kekäläisen erikoisin siirto oli suojata 35-vuotias parhaat vuotensa jo pelannut Scott Hartnell, jonka sopimus kattaa seuraavat kaksi vuotta ja maksaa Columbukselle yhteensä lähes 10 miljoonaa dollaria.

Sen sijaan Kekäläinen jätti suojaamattomien pelaajien listalle toisen hyökkääjän Josh Andersonin, joka on 12 vuotta nuorempi kuin Hartnell. Tämän lisäksi isokokoinen kanadalaislaituri tälläsi enemmän maaleja kuin Hartnell viime kaudella.

Lisäksi Vegas Golden Knightsilla on mahdollisuus napata Columbuksesta 27-vuotias luottohyökkääjä Matt Calvert, jonka reilun kahden miljoonan vuosipalkka ensi kaudesta on loistava sopimus Columbukselle.

Siitä ei ole kuitenkaan varmuutta, minkälaisia sopimuksia Kekäläinen on taustalla solminut Vegasin GM:n George McPheen kanssa. Columbus on saattanut esimerkiksi luopua joistakin varausvuoroista niillä ehdoilla, ettei Vegasin seurajohto nappaa tiettyjä Blue Jacketsin pelaajia, vaikka he olisivat suojaamattomien listalla.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.