Leijonat taisteli, ei riittänyt. Säteri oli loistava. Huima peli.

[nosto tasoitus=”oikea”]Hattu kauniiseen käteen. Ruotsi oli parempi tänään ja piste.[/nosto]

Ruotsi sai unelma alun peliin, Suomi tuli nopeasti tasoihin. Ensimmäinen erä oli hyvää taistelua. Sitten tuli jäähyt. Pitää kunnioittaa peliä ja vastustajaa. Ruotsi pani komeita ylivoimamaaleja sisään. Hattu kauniiseen käteen. Ruotsi oli parempi tänään ja piste. Erittäin hyvä kiekkojoukkue on. Ei saatu kunnon takaa-ajoa päälle.

Turnauksen aikana on tullut harmillisia jäähyjä. Nyt niiden vaikutus oli kaksi maalia. Se vaikuttaa myös peluuttamiseen, kun osa istuu ja osa joutuu urakoimaan. Kaveri oli kuitenkin parempi, mutta hyvin taistelivat jätkät. Tykkäsin Leijonan ilmeestä, pani kaiken likoon, kaveri oli vaan parempi.

[nosto tasoitus=”oikea”]Peli ratkesi toisen erän jäähyihin. Kaksi maalia siihen ja se oli taputeltu.[/nosto]

Peli ratkesi toisen erän jäähyihin. Kaksi maalia siihen ja se oli taputeltu. Nyt vain pitää jatkaa matkaa siitä.

Timo Jutila

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).