Suomikiekon asiantuntija Timo Jutila muistelee SporttiTV:n videolla mistä sai alkunsa legendaarinen ”ny rillataa!” -huudahdus.

Huudahdus tuli kansan tietoisuuteen Suomen maajoukkueen kultavuoden 2011 MM-kisoissa, kun Ylen sen aikainen toimittaja Niki Juusela haastatteli Leijonien pelaajia.

– Ylen toimittaja Niki Juusela otti haastattelun ja huusi mulle sen jälkeen: ”ny rillataan.” Siitä se sitten lähti. Juusela otti sen lähetykseen mukaan, Jutila kertoo SporttiTV:n videolla.

Katso ylhäällä olevasta videosta koko Jutilan haastattelu.

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).