Nashville Predators koki karvaisevan 2-3-jatkoaikatappion Anaheim Ducksille NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen neljännessä kamppailussa.

Ducks onnistui ohittamaan Predotors-vahti Pekka Rinteen kahteen otteeseen varsinaisella peliajalla. Ensimmäisen osuman iski ruotsalaishyökkääjä Rickard Rakell, joka päihitti suomalaiskonkarin luvattoman helposti kaukoetäisyydeltä lähteneellä laukauksella.

Ducksin 2-0-johtomaali kirjattiin Nick Richielle, jonka laukaus upposi Rinteen räpyläpuolelle.

Ducksin peruuttelu kolmannessa erässä kostautui ja Predators kavensi kamppailun 1-2:een P.K Subbanin osumalla, kun peliä oli vain kuusi ja puoli minuuttia jäljellä.

Nashvillen hurja takaa-ajo palkittiin vain 35 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Filip Forsberg ohitti Ducks-vahti John Gibsonin maalinedustalta.

Predotorsin sensaatiomainen nousu meni kuitenkin täysin hukkaan, kun Ducks-hyökkääjä Corey Perry ampui jatkoajalla pienestä kulmasta löysän vedon, joka otti kimmokkeen Predators-puolustaja Subbanista ja lurahti Rinteen läpi verkkojen perukoille.

Rinteen otteet ovat heikentyneet Ducks-sarjassa merkittävästi ja kokeneelle torjujalle on sattunut harvinaisen pahoja imaisuja viime peleissä. Rinne otti silti 34 torjuntaa yön ottelussa ja mukaan mahtui todellisia huippupelastuksia.

Ducks tasoitti pudotuspelisarjan 2-2:een. Seuraava ottelu pelataan Suomen aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 02:15.