Jutin Ylämummo: MM-kulta 1995 ja kuuluisa ”Jutipumppu”-tuuletus – oliko harjoiteltu?

Miten syntyi Timo ”Juti” Jutilan legendaarinen ”Jutipumppu”-tuuletus?

Muistatko kun Suomi voitti MM-kultaa vuonna 1995? Juti laukoi Leijonien 4-0-maalin ja tuuletti maalia toinen polvi jäässä, eteenpäin liukuen ja tehden molemmin käsin hillitöntä pumppausliikettä eteen ja taakse.

Oliko ”Jutipumppu” harjoiteltu? Katso Jutin vastaus ylhäällä olevalta videolta!

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).