Ei sen aina pidä olla kaunista, mutta äärimmäisen tärkeät kolme pinnaa. Se oli tuossa ottelussa tärkeintä.

Tietyn tuskan jälkeen Leijonien tekeminen tuli esiin. Varsinkin Sebastian Ahon maali kovaan paikkaan. Henkilökohtainen fantastinen taidonnäyte. Purkautuminen sisään ja ylämummoon 3-2 voittomaali. Samaten myös tapahtui paljon hyviä juttuja. Toimitettiin kiekkoja maalille ja saatiin aikaan hyviä maaleja.

[nosto tasoitus=”oikea”]Tosiasiahan on se, että moni naureskelee; Slovenia siellä ja Slovenia täällä, rimpuili kuitenkin vastaan. [/nosto]

Tosiasiahan on se, että moni naureskelee; Slovenia siellä ja Slovenia täällä, rimpuili kuitenkin vastaan. Saatiin tärkeät kolme pinnaa.

Sallinen tuli sisään ja näytti muodostavan energisen ketjun Savinaisen ja Pihlströmin kanssa. Savinainen raatoi koko pelin, Pihlström teki myös töitä, oli läpiajoa ja ketju tuli hyvin sisään. Kokoonpanot elää ja haetaan sitä oikeaa koostumusta.

[nosto tasoitus=”oikea”]Nyt ei enää tule spekulaatiota siitä, tuleeko Möttönen tai Mahonen sinne tai tänne, vaan kaikki on tuossa.[/nosto]

Kokonaisuutena on hyvä, että kaikkien passit on leimattu. Nyt ei enää tule spekulaatiota siitä, tuleeko Möttönen tai Mahonen sinne tai tänne, vaan kaikki on tuossa. Nyt edessä on pari välipäivää ja sitten iso viikonloppu. Vastaan tulee Norja ja Sveitsi. Saavat pistää hommaa kasaan ja lataa lauantaihin. Tähtäin on vain ja vain siihen.

Timo Jutila

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).