Ottawa Senators sai pahimpia mahdollisia uutisia perjantain vastaisena yönä neljännessä ottelussa New York Rangersia vastaan, kun joukkueen suurin tähti ja kapteeni Erik Karlsson poistui pukuhuoneeseen ennen toisen erän loppua.

Sen jälkeen hän ei myöskään palannut kaukaloon. Ei ole täysin selvää, mikä pelitilanne johti loukkaantumiseen, mutta Senatorsin päävalmentaja Guy Boucher oli ottelun jälkeen luottavaisena tähtipelaajansa tilanteesta.

– Meistä tuntui toisen erän jälkeen, että on parempi pitää hänet pois jäältä. Hän (Karlsson) olisi voinut tulla takaisin, mutta halusimme pelata varman päälle, Boucher sanoo NHL.comin haastattelussa.

Samaan hengenvetoon päävalmentaja sanoi, ettei ainakaan tällä hetkellä ole huolissaan siitä, etteikö ruotsalaispuolustaja pystyisi olemaan mukana joukkueiden viidennessä kohtaamisessa.

Karlsson on tiedettävästi pelannut kahden jalassa olleen hiusmurtuman kanssa, jotka tulivat runkosarjassa Philadelphia Flyersia vastaan. Puolustaja joutui sen takia olemaan pois useasta ottelusta ennen pudotuspelien alkua.

Ottawa hävisi neljännen ottelun Rangersille lukemin 4-1. Sarja on nyt tasatilanteessa 2-2.