NHL-konkarin kova taklaus johti järkyttävään loukkaantumiseen – osoitti tyylikkyyttään upealla eleellä

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Toronto Maple Leafsin järkälemäinen puolustaja Roman Polak kärsi hirveän loukkaantumisen Suomen aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelatussa toisessa pudotuspeliottelussa Washington Capitalsia vastaan.

Capitals-puolustaja Brooks Orpik niittasi Leafs-peluri Polakin vastapalloon, jonka seurauksena tsekkipuolustaja menetti tasapainonsa ja kaatui maahan vääntäen oikean jalkansa täysin luonnottomaan asentoon.

Maple Leafs tiedotti saman tien kamppailun jälkeen, että Polakin NHL-kausi on loukkaantumisen takia taputeltu.

36-vuotias konkari Orpik osoitti upeaa herrasmiesmäisyyttä maanantaina, kun hän otti yhteyttä pelikentiltä sivussa olevaan Polakiin.

– Otin yhteyttä häneen ja toivotin hänelle hyvää onnea toipumiseen, Orpik kertoo The Star -lehden mukaan.

– Yrität saada vastustan pelaajia maahan pudotuspeleissä ja toivot, että heille tulee paikat kipeäksi fyysisestä kontaktista, mutta et ikinä toivo loukkaannuttavasi ketään, Orpik harmittelee.

Washingtonin joukkueessa on kolme Polakin entistä seuratoveria aikaisemmista NHL-seuroista. St. Louis Bluesissa pelanneet T.J Oshie, Kevin Shattenkirk ja Maple Leafsissä pelannut Daniel Winnik kertoivat Orpikille kuinka hyvä joukkuetoveri Polak oli.

– Olen kuullut vain hyviä asoita hänestä joukkuetoverina ja tyyppinä. Surkeaa, että hän joutuu jättämään pelejä väliin loukkaantumisen takia. Pelaat 82 ottelua, että pääset pelaamaan pudotuspeleihin. Nämä ovat niitä kamppailuja, joita erityisesti odotat ja se on ehdottomasti pettymys, jos ei pääse mukaan pelaamaan, Orpik kertoo.

Todellisena kovanaamana ja fyysisenä pelaajana tunnetun Polakin kipukynnystä pidetään äärimmäisen kovana ja kun hän tippui jäähän huutamaan tuskissaan, tajusi Orpik, että nyt jotain on vialla.

– Kun näin hänen menevän maahan taklauksen jälkeen, luulin, että ehkä se oli hänen olkapäänsä tai sitten sain häneltä ilmat pihalle. Mutta niin kova jätkä kuin hän, kun näet hänet makaavan jäällä… En tiedä olenko ikinä nähnyt hänen pysyvän maassa. Kun näit sen, erityisesti niin lähellä Leafsin vaihtopenkkiä, tiesit, että jokin on nyt pielessä, Orpik muistelee tilannetta.

– Valitettavasti näin uusinnan tilanteesta. Se oli rankkaa katsottavaa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS