Toronto Maple Leafs johtaa yllättäen NHL:n pudotuspelien 1. kierroksen ottelusarjaa runkosarjan ykkösjoukkue Washington Capitalsia vastaan 2-1.

Joukkueiden kohtaamiset pudotuspeleissä ovat kaikki venyneet jatkoeriin ja kaksi viimeisintä niistä on Toronto kääntänyt voitoiksi. Toronton riveissä kiekkoileva kokenut kaukalokettu Leo Komarov on taas tehnyt vastustajan pelaamisen epämukavaksi.

– Nostettava Leo Komarov esiin. Hän on ollut (Aleksandr) Ovetskinin kimpussa kuin takiainen ja hänen pelinsä on hieman herpaantunut. Kettumainen pelata, kun koko ajan joku räksyttää vieressä. Saa olla aika kylmähermoinen kaveri, että keskittyminen täysin peliin säilyy, toteaa entinen NHL-ammattilainen Sami Helenius peliyhtiö Betsafen videoennakossa.

Helenius uskoo, että Komarov jatkaa Capitalsien tähtien häirintää ja Toronto jatkaa yllätyksiä neljännessä kohtaamisessa.

– Kolmannen pelin jatkoaikavoitto tuonee lisävoimaa. Kotihallissa pelataan ja mahdollisuus ottaa kolmas kiinnitys ja mahdollisuus alkaa lätkimään ottelupalloja. Uskon kotivoittoon, Helenius toteaa.

Maple Leafs ja Capitals kohtaavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 02.00 Suomen aikaa.