KalPa on voittanut kaksi ensimmäistä finaaliottelua. Kolmas loppuottelu mitellään lauantaina Tampereella.

Torstaina joukkueet kohtasivat Kuopiossa. KalPa puristi jälleen 3-2-voiton ja otti tukevan kiinnityksen Kanada-maljaan. Tappara hallitsi peliä, mutta Eero Kilpeläinen pelasi erinomaisen pelin kuopiolaisten maalilla. Lauantaina Tappara on jo melkein veitsi kurkulla, sillä mikäli KalPa voittaa, on sillä turhan monta ottelupalloa käsissään.

– Kolmannesta finaalista tulee varmasti tiukka. Tapparan viisikkopuolustaminen ja viisikkopelaaminen on tiivistä ja vastassa on luisteleva ja kiekkokontrolloiva joukkue. Tampereella tilaa ei ole niin paljon luistella karkuun vastustajan karvaukselta. Tiukka vääntö ja mennään jatkoeriin, ennakoi entinen NHL-ammattilainen Sami Helenius Betsafen verkkosivuilla.

Kiekko lyödään jäähän Hakametsässä lauantaina klo 17.00.