Edmontonin ja San Josen ensimmäinen kohtaaminen päättyi Sharksin jatkoaikavoittoon maalilukemin 3-2.

Oilers otti aivan liikaa jäähyjä ja se sekoitti edmontonilaisten omaa pelaamista. Sharks pommitti kohti Oilersin maalia peräti 44 laukausta, kun taas San Josen maalilla sai Martin Jones olla melko rauhassa. Edmonton lähtee toiseen osaotteluun nälkäisenä, koska sillä ei ole vara hävitä toista kotiottelua perättäin.

– Edmontonin monen vuoden rakennusurakka on tuottanut tulosta. Yksi nimi joka on noussut esiin, on yli 100 tehopistettä tällä kaudella latonut Connor McDavid, joka on saanut tukea muilta nuorilta pelaajilta. Joukkueessa on intoa, nuoria jotka eivät ole voittaneet mitään. Nälkä on kova. Vieraat joutuvat lähtemään kotiin tappio niskassaan, arvelee entinen NHL-ammattilainen Sami Helenius Betsafen verkkosivuilla.