Pittsburgh Penguinsin kapteeni ja ykköstähti Sidney Crosby oli Buffalo Sabres -ottelun avauserässä monessa mukana.

Kun ottelun ensimmäistä erää oli pelattu vain hieman yli neljä minuuttia, Crosby löi mailallaan Buffalon hyökkääjän Ryan O’Reillyn ”kulkusille”. O’Reillyn kivun pystyi tuntemaan lähes kotisohvalle asti. Voit katsoa sikamaisen tempun ylhäällä olevasta videosta.

Crosby palasi tutumpaan tyylinsä erän lopussa, kun megatähti teki ehkä NHL:n kauden hienoimman yksilösuorituksen.

Crosby veivasi tiensä läpi neljästä Buffalo-pelaajasta ja ampui kiekon rystyllä läheltä ylös, pitäen vain yhdellä kädellä mailastaan kiinni. Jokainen voi kokeilla ulkojäillä tämän tempun haastavuutta.

Pittsburgh Penguins

@penguins
Oh you know, just a one-handed wrist shot on his backhand... WHAT?!

Ja toisesta kuvakulmasta:

Pittsburgh Penguins

@penguins
Has science gone too far?