Philadelphia Flyers on tehnyt jatkosopimukset maalivahdin Michal Neuvirthin ja hyökkääjän Pierre-Édouard Bellemaren kanssa.

Neuvirthin sopimus on kahden vuoden mittanen ja arvoltaan 5 miljoonaa dollaria, joka takaa 2,5 miljoonan kausitulon tsekkitorjujalle.

Tällä kaudella 20 ottelua pelannut Neuvirth saa mukavan palkankorotuksen, koska hänen aikasempi kausipalkkansa oli 1,625 miljoonaa dollaria.

Neuvirthin torjuntaprosentti tältä kaudelta on vaatimaton 88,7. Viime kaudella 92,4 prosentilla torjunut maalivahti kärsi kauden alussa vakavan polvivamman jonka takia hän oli kuusi viikkoa sivussa.

Ranskalaishyökkääjä Bellemare sai kahden vuoden jatkosopimuksen, joka on arvoltaan 2,9 miljoonaa dollaria. Team Europen riveissä World Cupissa pelannut Bellemare tienaa 1,45 miljoonaa seuraavan kahden kauden aikana.

Bellemare on pelannut urallaan 217 ottelua tehopistein 16+16. Hän on tehnyt tällä kaudella 62 ottelussa tehopisteet 3+3.

Bellemare on erinomainen puolustussuunnan pelaaja, joka johtaa kaikkien Flyersin hyökkääjien peliaikatilastoa alivoimalla.

Philadelphia Flyers

@NHLFlyers
The #Flyers have agreed to multi-year contract extensions with F Pierre-Edouard Bellemare & G Michal Neuvirth → atnhl.com/2meeu2k