NHL-seuran omistaja hyökkäsi sikailevaa Sidney Crosbya vastaan – ”Hän on uskomaton valittaja”

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin Marc Methot joutui viime yönä Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyn törkeän tempun uhriksi. NHL:n kirkkain tähti iski Senators-puolustajaa rajulla viikateiskulla suoraan sormille, jonka seurauksena Methotin sormi repeytyi verille.

Methot joutuu olemaan sivussa useita viikkoja loukkaantumisen takia.

Senatorsin omistaja Eugene Melnyk hiiltyi Crosbyn tempauksesta täysin. Melnyk avautui asiasta TSN 1200 radio-ohjelmassa perjantaina.

– Me tiedämme mikä hän on miehiään. Hän on uskomaton valittaja. Et vain voi tehdä tällaista, ihan sama kuka olet liigassa, en välitä siitä oletko liigan paras pelaaja, mutta tällaisesta tempusta pitää tulla pitkä pelikielto, Melnyk sanoi.

Crosby ei ole saamassa puhuttelua liigalta, vaikka tapaus oli jo toinen likainen temppu peräkkäisissä otteluissa. Torstain vastaisena yönä Penguins-tähti iski Ryan O’Reillyä mailalla takaa päin haaraväliin, mutta NHL päätti olla puuttumatta tilanteeseen ja nosti tuolloinkin supertähden pelaajien turvallisuuden yläpuolelle.