NHL:ssä ja Liigassa upean uran tehnyt Sami Helenius uskoo Ilveksen laittavan runkosarjan voittajan Tapparan koville puolivälieräsarjassa.

Tupsukorvat pelasivat väkevän loppukauden voittamalla seitsemästä viimeisestä runkosarjan ottelustaan kuusi. Sama tahti jatkui pudotuspelien 1. kierroksella, kun Ilves lähetti runkosarjassa korkeammalle sijoittuneen Ässät kesälomille.

– Tampereella pelataan erittäin hekumallinen paikalliskamppailu. Arvelen, että Tappara olisi toivonut Ässien pudottavan Ilveksen, sillä tupsukorvat ovat pitäneet Tapparaa todella tiukoilla viimeisissä kohtaamisissa. Ilveksen loppukauden rysäyksen ja buugin huomioiden kirvesrinnat saa tehdä täyden iltapuhteen Ilveksen kaatamiseksi, ennakoi Sami Helenius Betsafen verkkosivuilla.

Tappara ja Ilves iskevät ensimmäisen kerran yhteen tänään klo 18.30.