Liigan kärkikahinassa kohtaavat lauantaina piikkipaikkaa pitävä Tappara ja toisena oleva TPS.

Turkulaisten ero kirvesrintoihin on 16 pistettä. Tappara ei ole hävinnyt varsinaisella peliajalla seitsemään edelliseen kierrokseen. TPS:n trendi pudotuspelejä ajatellen on huolestuttava. Viimeisestä viidestä pelistä on saldona vain yksi voitto ja tappioputki on neljän ottelun mittainen.

– Molemmat joukkueet ovat porskuttaneet läpi kauden vakuuttavalla tahdilla. Materiaalin laajuus ja kärjen laajuus ovat näkyneet pitkässä juoksussa, toteaa entinen NHL-ammattilainen Sami Helenius Betsafen verkkosivuilla.

Aiempien kohtaamisten perusteella TPS:n pelityyli ja vahvuudet ovat Tapparalle myrkkyä, mutta viime aikaista virettä tarkastellen taas Tappara on ottelussa selkeä ennakkosuosikki.

– Uskoisin kuitenkin, että Tappara on kohtaamisessa väkevämpi ja vie Turussa voiton.