JYP-HPK-ottelusarjan tärkeimmät pelaajat – ”Puolustajaksi erittäin pehmeä”

SM-liigan puolivälierät jatkuvat keskiviikkona. Loistavan kevään runkosarjassa pelannut JYP kohtaa yhden kauden suurimmista yllättäjistä, kun runkosarjassa loistavasti viidenneksi yltänyt HPK matkustaa Jyväskylään joukkueiden ensimmäiseen kohtaamiseen.

Ottelusarjasta on helppo ennakoida viihdyttävää, sillä molemmat joukkueet pelasivat tehokasta hyökkäyspeliä läpi kauden. JYP pelasi käsittämättömän runkosarjan lopun häviämällä ainoastaan kolme ottelua 24 edellisestä pelistään.

Hämeenlinnalaisilla trendi oli päinvastainen: Hyvän runkosarjan alun jälkeen HPK:n pelaaminen muuttui alavireiseksi, ja esimerkiksi kymmenestä viimeisestä pelistään se hävisi kuusi. Runkosarja päättyi kolmen ottelun tappioputkeen.

Molemmilla joukkueilla tietyt yksilöt nousivat esille runkosarjan aikana, joten SuomiKiekko-sivusto listaa JYPin ja HPK:n välisen ottelusarjan tärkeimmät kenttäpelaajat.

Selaa tärkeimmät pelaajat liikkumalla ylhäällä galleriassa nuolella oikealle!