© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawks kokosi tutun reseptin mestaruusjahtiin – toimi ainakin viimeksi

Seuraavat kuukaudet näyttävät, oliko Chicagon peliliike siirtorajan umpeutumisen kynnyksellä tylyn nerokas suunnitelma, kun se hankki Dallas Starsista takaisin puolustaja Johnny Oduyan.

Ruotsalaiskonkarin paluu varmistaa sen, että Blackhawks saa kasaan juuri saman puolustusnelikon, jonka avulla se voitti edellisen mestaruutensa 2015.

Toinen ruotsalainen Niklas Hjalmarsson palaa ensi yön otteluun missattuaan neljä peliä loukkaantumisen takia. Ruotsalaispari lyödään saman tien yhteen, minkä lisäksi ykkösparina häärii tuttu voimakaksikko Duncan KeithBrent Seabrook.

Loppukautta kohden vastuu tulee kuormittumaan rajusti ykkösparille. Keväällä 2015 Keith oli täysin pitelemätön, sillä hen pelasi käsittämättömästi yli 31 minuuttia ottelua kohden, teki lähes piste per peli ja hänen teholukemansa oli mestaruuden varmistuttua +16 23 ottelussa.

Kaiken kaikkiaan Chicagon kokoonpanossa on viisi mestaruuskauden puolustajaa, kun kolmosparissa häärii Trevor Van Riemsdyk. Hänen parinaan on kelpo kautta pelaava 37-vuotias konkari Brian Campbell.

Blackhwaks on tällä hetkellä läntisen konferenssin toisena vain pisteen päässä Minnesota Wildista. Chicago viilettää myös seitsemän ottelun voittoputkessa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!