Philadelphia Flyers on muutaman pisteen päässä pudotuspeliviivasta, ja manageri Ron Hextall on ilmoittanut, ettei ole hankkimassa uusia pelaajia siirtorajalla.

NBC:n asiantuntijat Keith Jones ja Jeremy Roenick uskovat, että joukkue on ennemminkin myyjän roolissa. Kaksikko veikkaa, että etenkin maalivahtiosastolla joukkue saattaa alkaa kaupoille.

Sekä Steve Mason että Michal Neuvirth ovat pelanneet jälleen ailahtelevasti. Molempien sopimukset loppuvat tähän kauteen.

– En olisi yllättynyt, jos toinen heistä lähtisi. Uskon, että Michal Neuvirth on todennäköisempi kaveri siirrettäväksi, hänen palkkansa on Masonia pienempi, Jones pohtii.

– Jos etsisin uuttaa maalivahtia, Neuvirth olisi mukava lisä. Hän pelasi hyvin viime vuonna pudotuspeleissä.

1,6 miljoonan dollarin vuosipalkalla torjuvan Neuvirthin torjuntaprosentti on vaatimaton 88,7 tällä kaudella.

Mason, joka tienaa kaudesta reilut neljä miljoonaa dollaria, on pysäyttänyt kiekkoja 90-prosenttisesti.

– Toisin kuin LA Kings, joka halusi kaksi ykkösmaalivahtia joukkueeseensa, Philadelphia Flyersin tarvitsisi löytää edes yksi ykkösvahti. Steve Mason ja Michal Neuvirth ovat molemmat hyviä maalivahteja, mutta ykkösmaalivahdeiksi he päästävät aivan liikaa helppoja maaleja, Roenick tylyttää.

Joukkue saattaa asiantuntijoiden mukaan myydä myös puolustajiaan, joita on tällä hetkellä niin paljon, etteivät kaikki mahdu pelaavaan kokoonpanoon. Todennäköisimmiksi lähtijöiksi mainitaan Michael Del Zotto ja Mark Streit.