HIFK:ssa velloo huhuja: ”Antti Törmäsen potkut ei hyödyttäisi enää”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa ja NHL:ssä pitkän uran tehnyt Sami Helenius ei usko, että HIFK:n kannattaa erottaa joukkueen päävalmentajaa Antti Törmästä.

Huhupuheissa Törmäsen mahdolliset potkut ovat pyörineet jo helmikuun alusta, eikä HIFK:n viime kierroksen voitto Sportistakaan näitä juuri tyrehdyttänyt. Kun viime vuoden finaalijoukkue taistelee kynsin ja hampain päästäkseen pudotuspeleihin, ovat myös fanit nousseet varpailleen.

Helenius ei silti ryhtyisi seurajohtajana toimenpiteisiin.

– HIFK on kauden suurin alisuorittaja, se on selvää ja huhuissa velloo paljon puhetta valmentajanvaihdoksesta. Henkilökohtainen mielipiteeni kuitenkin on, että hyödyttäisikö se enää tässä vaiheessa? Runkosarjaa on alle kymmenen peliä enää jäljellä. Jokuhan siellä mättää, se on selvä, mutta jääkiekko ei ole aina helppoa, Helenius kertoo Betsafen videoennakossa.

Tänään HIFK:lla on mahdollisuus jopa voittoputkeen, kun KooKoo saapuu ”Nordikselle” vieraaksi.

– Vaikka KooKoo on hyvässä iskussa, ei kouvolalaisilla riitä paukut tänään HIFK:n kaatamiseen. Varma voitto helsinkiläisille, Helenius uskoo.