Mike Condon pelasi viime kaudella 55 ottelua Montreal Canadiensissa kohtalaisin ottein, mutta tälle kaudelle pelipaikkaa ei seurasta löytynyt.

Canadiens kauppasi lokakuussa miehen Pittsburgh Penguinsiin, josta matka jatkui pian Ottawa Senatorsiin. Senatorsin ykkösvahti Craig Anderson on poissa vaimonsa syöpähoitojen vuoksi, ja Condon on ottanut viime aikoina vakiroolin joukkueen maalilla.

Condonin tilastot ovat tältä kaudelta vakuuttavat. 23 ottelussa torjuntaprosentti on noussut lukemiin 91,9, joka on täsmälleen sama kuin esimerkiksi Tuukka Raskilla ja Corey Crawfordilla. Päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemia 2,34.

Perjantain vastaisena yönä Condon torjui huimat 42 kertaa ja pelasi nollapelin ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Senators voitti 2-0.

Condonin johdolla Senators on noussut jo Atlantin divisioonan toiseksi ja kiinni paikkaan pudotupeleissä. Pudotuspelipaikka olisi Ottawan kohdalla pienoinen yllätys.

Edellisen kolmen kauden aikana joukkue on nimittäin päässyt vain kerran jatkopeleihin. Viimeksi keväällä 2015 joukkue tippui pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Montreal Canadiensille.