Boston Bruinsissa hyvää tulokaskautta pelaava puolustaja Brandon Carlo joutui jättämään ottelun Pittsburgh Penguinsia vastaan kesken.

Carlon jalka jäi oudosti hänen oman painonsa alle kaatuessaan, mikä viittaisi jalkavammaan. Tilanne näytti harmittomalta, mutta Carlo nilkutti irvistäen jäältä Bostonin pukukoppiin.

– En todellakaan tiedä. Jostain syystä en edes nähnyt, mitä hänelle tapahtui, ja ensimmäinen asia, jonka kuulin valmentajiltamme, oli, että hän ei enää palaa takaisin, joukkueen valmentaja Claude Julien sanoi CSN:n mukaan.

Carlon iltapuhde oli vaikea jo ennen vammaakin. Vaikka yhdysvaltalaispakki nappasi ottelussa syöttöpinnan, Pittsburghin avausmaali meni sisään tulokaspakin mailan kautta, ja Carlo otti myös typerän jäähyn poikittaisesta mailasta. Jäähyn aikana Penguins iski ylivoimaosuman.

– Meidän täytyy taas olla kärsivällinen joidenkin nuorten pelaajien kanssa, Julien sanoi.

– Se ei ollut kovin hyvä jäähy, mutta asia, josta pidän Brandon Carlossa, on, että hän tuli toiseen erään vahvasti ja blokkasi kovan laukauksen meidän ollessamme vaikeuksissa. Se pelasti meidät todennäköisesti vastustajan maalilta.

Ei ole kuitenkaan varmaa, että Julien saisi nauttia Carlon blokkauksista enää pitkään. Carlon nimi on nimittäin pyörinyt viime aikoina kauppahuhuissa. Vahvimmin häntä on viety Colorado Avalanchen suuntaan vaihdossa Gabriel Landeskogiin. Lue uutinen aiheestä täältä.