Washington Capitalsin supertähdellä Aleksandr Ovetshkinilla on ollut ennenkin outoja kommentteja, mutta nyt mies löi pohjat.

Hänen entinen pelikaveri Brooks Laich jakoi Instagramissa terveysvinkkejä mehun valmistukseen, joten Ovetshkin kävi kommentoimassa hänen päivityksen kommenttikenttään oman terveellisen elämän salaisuutensa.

– Minä otan kaljaa ja venäläistä vodkaa! Usko minua, se toimii, kommentoi Ovetshkin.

Laich vastasi Ovetshkinin kommenttiin välittömästi takaisin nauraen.

– Ehkä minun pitäisi kokeilla niitä?

Ovetshkinin terveystuotteet ovat todellakin toimineet tällä kaudella, koska hän ylitti viime viikolla tuhannen pisteen rajan. Venäläistähti on myös noussut maalipörssissä kovalla tahdilla ylöspäin, kun maaleja miehellä on kasassa jo 21.

Jos alla oleva Instagram-kuva ei toimi tässä linkki siihen.

Twitter-linkin voit nähdä myös täältä.