© Kuva: Juha Tamminen

JYP tiedotti merkittävästä jatkosopimuksesta – ”Erittäin arvokas pelaaja”

JYP on tiedottanut uusista pelaajasopimuksista.

Hyökkääjä Janne Kolehmainen ja puolustaja Mikko Kuukka jatkavat hurrikaaniseuran vahvuudessa myös tulevaisuudessa.

Kesällä 2015 JYPiin siirtynyt Kolehmainen on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen.

– Kolehmainen on meille erittäin arvokas pelaaja. Joukkueen sisäisessä tilastoinnissa hänen taklausmääränsä ovat tänäkin syksynä olleet ”tuplat” verrattuna JYPin seuraavaksi ahkerimpaan taklaajaan, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari summaa tiedotteessa.

– Kolehmainen on taisteleva ja esimerkillinen joukkuepelaaja, joka antaa kaikkensa jäällä sekä pelaa usein vastustajan ykkösnyrkkiä vastaan. Lisäksi hän on operoinut ykköshyökkääjänämme liigan tehokkaimmassa alivoimanelikossa alkukauden ajan, Holtari jatkaa.

Syyskuussa JYPin riveihin koeajalla saapunut Kuukka on vakuuttanut jyväskyläläisseuran johdon. JYP on käyttänyt Kuukan sopimuksessa option koskien loppukautta. Lisäksi JYPillä on optio Kuukan pelikauteen 2017-18.

– Mikko on toipunut hyvin vuoden takaisesta polvivammastaan ja hän parantaa suoritustaan joukkueessamme ottelu ottelulta. Hän on tänä syksynä pelannut kymmenkunta peliä JYPin Liiga- ja Mestisjoukkueen mukana. Mikon äijämäinen kamppailupeli sekä oivaltava alivoimapeli ovat jo vahvistaneet joukkuettamme, Holtari sanoo.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!