© Kuva: Getty Images

Avaako ruotsalaisvahdin taaperrus paikan Karri Rämölle? – ”Voisi olla mahdollisuus”

Toronto Maple Leafsin ilta Calgary Flamesia vastaan romahti jo avausminuutilla, kun kotijoukkue Flames takoi kaksi maalia Toronton verkkoon.

Ottelu päättyi Calgaryn 3-0-voittoon.

Toronto-maalilla kolme maalia päästänyt ruotsalaisvahti Jhonas Enroth ei ollut terävimmillään, etenkään ottelun alussa.

Joukkueen ykkösmaalivahti Frederik Andersen on viime aikoina pelannut vakuuttavasti, mutta Enrothin heikot otteet herättävät kysymysmerkkejä kakkosmaalivahdin paikasta.

Ruotsalaisvahdin torjuntaprosentti on koko kauden mitalta reilu 87 ja päästettyjen maalien keskiarvo huitelee lähes neljässä.

Olisiko vastaus Toronton ongelmiin sopimukseton Karri Rämö, joka on harjoitellut ja kuntoutunut polvivammastaan Maple Leafsin kanssa.

Sportsnetin John McKennan mukaan Rämön kanssa sopimuksen tekeminen ”voisi olla mahdollisuus”. Aiemmin saman kanavan Chris Johnston kirjoitti asiasta:

– Rämö on rajoittamaton vapaa agentti, joka on innokas löytämään uuden työn, kunhan hän saa lääkäreiltä luvan pelata polvivamman jälkeen. Ilman takaiskuja, sen pitäisi tulla pian, Johnston kirjoitti aiemmin marraskuussa.

– Voisiko Toronto olla sopiva paikka? Mahdollisuus ei todellakaan ole suljettu pois.

Organisaation muista maalivahdeista Antoine Bibeau on ollut ailahteleva farmiseura Toronto Marliesissa, ja Garret Sparks on toistaiseksi hyllytetty some-kohun vuoksi. Suomalaisvahti Kasimir Kaskisuo torjuu ECHL:ssä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!