Jokeri-kasvatti kohtaa HIFK:n Jukurien paidassa – ”Tuo aina lisäpotkun”

Torstai-iltana käydään HIFK:n ja Jukureitten välillä historian ensimmäinen Liiga-kamppailu. Jukurit-ottelu on HIFK:n viikon toinen kolmesta koti-ottelustaan ja viime pelissä KalPa kaatui 2-1. Jukurit tulee otteluun peräti kolmen ottelun voittoputkessa.

– Kyllä se ruokkii itseluottamusta. Aina uutena joukkueena kun lähtee kauteen, niin kaikki ovat vähän tietämättömiä, että miten tämä tästä lähtee. Ollaan kuitenkin saatu hyvä alku, ja pystytään luottamaan ja uskomaan omaan tyyliin, ja omaan pelitapaan. Sillä me ollaan tähän asti pärjätty ja varmasti pärjätään jatkossa, Jukurien Henrik Koivisto kommentoi alkukauden voittoputkea SuomiKiekko-sivustolle.

Jokeri-kasvattina Koivisto kohtaa HIFK:n myös ensimmäistä kertaa Jukuri-paita päällä.

– Ehkä vähän eri pelejä kuin Jokereissa pelasi, mutta kyllä se aina herättää. HIFK on suuri joukkue ja tietty tuo aina lisäpotkun, kun menee siihen otteluun. Mutta tällä hetkellä tämä on vain ihan normaali peli. Tuttuja on kuitenkin paljon katsomossa ja se tuo lisämaustetta, Koivisto kertoo HIFK:n kohtaamisesta.

Kotijoukkue HIFK on Liigassa toisena ja Jukurit majailee komeasti viidentenä. Joukkueiden välissä on vain kolme pistettä.

– Meidän pitää uskoa omaan tekemiseen ja joukkueena yhdessä lähteä haastamaan. Tulossa on varmasti kova peli. Meidän pitää olla ihan tapissa, jos me haluamme sieltä kaivaa pisteitä. Varmasti hieno peli kaikin puolin tulossa, Koivisto povaa.

Kiekko putoaa jäähän torstaina klo 18.30 Nordenskiöldinkadulla.

Roope Kukkanen, Helsinki
Twitter: @gugganen

 


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta