Muun muassa HIFK:sta ja Leijonien päävalmentajan paikalta tuttu pitkän linjan kiekkomies Pentti Matikainen liittyy Pelicansin taustajoukkoihin.

Matikainen nimettiin mukaan Pelicansin uudistuneeseen hallitukseen.

Yhtiön hallituksesta pois jäävät Ville Skinnari, Arto Kukkonen ja Jari Parkkonen. Uusina jäseninä hallitukseen nimettiin yrittäjä Juho Ruoti ja Matikainen.

– Toukokuussa meillä oli tavoitteena rakentaa muutoshallitus, jonka avulla saataisiin mahdollisimman nopeasti yhtiön tila selvitettyä ja mukautettua toiminta vastaamaan nykyistä tahtotilaa. Tarvitsimme tähän työhön monen eri alan huippuosaajia ja yhteiskuntavaikuttajia. Tämä työ on nyt tehty ja rakennettu uudet askelmerkit yhtiölle. Haluan kiittää kaikkia jäseniä erinomaisesti hoidetuista hommista. ja yhteen hiileen puhaltamisesta, Pelicansin pääomistaja Pasi Nurminen avaa taustoja seuran verkkosivuilla.

Hallituksessa jatkavat pääomistaja Nurmisen lisäksi Tommi Kurkaa, Simo Santapukki ja Perttu Nousiainen.