© Kuva: Ilari Isotalo

Mestis-seura suuntaa harjoitusleirille Etelä-Koreaan – ” Ennennäkemätön mahdollisuus”

Kiekko-Vantaa matkustaa kauteen 2016-2017 valmistavalle harjoitusleirille Goyangiin, Etelä-Koreaan.

Mestiksessä pelaava seura lähtee matkaan maanantaina 15. elokuuta. Paluu on edessä seuraavan viikon tiistaina.

Goyang on yli miljoonan asukkaan satelliittikaupunki Soulin pohjoispuolella. Harjoitusleirin ohjelmassa on mm. neljä ottelua Aasian liigassa pelaavaa Gangwon High1 joukkuetta vastaan.

– Ennennäkemättömän hieno mahdollisuus päästä Etelä-Koreaan valmistautumaan tulevaan Mestis-kauteen. Leiri antaa meille mahdollisuuden laadukkaaseen harjoitteluun ja samalla joukkue pääsee ainutlaatuisessa ympäristössä hitsautumaan yhteen kautta varten. Saamme varmasti arvokkaita yhteisiä kokemuksia reissusta, päävalmentaja Simo Mälkiä hehkuttaa tiedotteessa.

Kiekko-Vantaa on tehnyt korealaisten kanssa yhteistyötä jo aiemmin.

– Tämä leiri on jatkumoa Korean ja Kiekko-Vantaan yhteistyölle, joka on eriasteisena jatkunut jo useamman vuoden. Yhteistyön puitteissa mm. Korean urheiluministeri vieraili Suomessa tutustuen liikuntapaikkarakentamiseen liittyen talviolympialaisiin, jotka Korea järjestää vuonna 2018, Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu selventää.