© Kuva: Pekka Mäntylä

Jykevä ruotsalaispuolustaja tarttui KooKoon täkyyn – ”Maalin edessä se isoin jätkä”

KooKoo on tiedottanut uusimmasta hankinnastaan.

Ruotsalaispuolustaja Robin Jacobsson liityy KooKoon riveihin. 29-vuotias Jacobsson teki kouvolalaisseuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Raamikas, liki 190-senttinen ja satakiloinen Jacobsson tuo voimaa KooKoon takalinjoille.

– Robinin odotetaan tuovan kovaa ja jämäkkää puolustuspelaamista. Hän on isokokoinen pelaaja, joka osaa käyttää kokoaan hyväksi. Robin kykenee myös laadukkaaseen kiekolliseen suorittamiseen ja avaamaan peliä laadukkailla ykkössyötöillä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo tiedotteessa.

Jacobsson oli päättyneellä kaudella mukana nostamassa Leksandsin takaisin Ruotsin pääsarjaan. Puolustaja teki runkosarjassa 46 ottelussa tehot 4+23 ja yhdeksässä pudotuspelimatsissa pisteet 1+3.

– Olen todella innoissani! Odotan kautta jo innolla. Se on uusi haaste ja seikkailu minulle ja perheelleni, Jacobsson hymyilee.

– Haluan pelata fyysistä peliä, antaa taklauksia ja olla maalin edessä se isoin jätkä, joka pitää huolta, että maalivahtimme on turvassa. Tykkään lähteä mukaan tukemaan hyökkäyksiä ja käyttää laukaustani niin paljon kuin mahdollista, Jacobsson sanoo.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!