NHL-seura Calgary Flames pamautti varsin kovan pommin, kun se penkitti kolme sen tärkeää pelaajaa, Sean Monahanin, Johnny Gaudreaun ja Lance Bouman Flamesin kotiottelusta Toronto Maple Leafsia vastaan.

Syynä oli se, että kolmikko oli myöhästynyt joukkueen harjoituksista maanantaina Super Bowlin jälkeisenä päivänä.

– Teimme virheen ja se on ensimmäinen ja viimeinen kerta kun niin käy, Flamesin varakapteeni Monahan sanoi Calgary Sunin mukaan.

Flamesilta liike oli joka tapauksessa rohkea, sillä kaikki kolme ovat aivan avainpelaajia seuralle. Monahan on ykkössenttereitä, Gaudreau aivan ykköshyökkääjiä ja Bouma tärkeä alivoimapelaaja.

– Uskoisin, että me kaikki kolme olemme erittäin vihaisia itsellemme. Haluamme pyytää anteeksi organisaatiolta, valmentajilta, joukkueelta ja varsinkin Calgaryltä ja sen faneilta. He kuitenkin tulevat katsomaan joka ilta, kun pelaamme ja se, että emme ilmesty paikalle ajoissa ja missaamme pelin sen takia, se ei ole ammattimaista toimintaa meiltä, Gaudreau sanoi, mihin Bouma jatkoi.

– Tuo on jotain mistä en ole ylpeä. Olen pettynyt itseeni. Teimme virheen ja meidän pitää elää seurausten kanssa.

Tapaus osui varsin kiusalliseen paikkaan muutenkin, sillä Flamesilla käynnistymässä on vieraskiertue, jossa mukana ovat seuran pelaajien isät.

Kolmikko kuitenkin palaa kokoonpanoon tämän reissun ensimmäisessä pelissä San Josessa.