Los Angeles Kingsin seurapomo Dean Lombardi avautui Los Angeles Timesin sivuilla seuran kesällä ulosostamasta Mike Richardsista.

– Mike Richardsin tilanteen tajuaminen on kaikkein traumaattisin tapahtuma urallani. Joskus uskon, etten ikinä palaudu siitä. On vaikeaa luottaa kehenkään tällä hetkellä. Ainoa tapahtunutta pahempi olisi se, että epäilisit vaimosi pettäneen sinua viisi vuotta ja sitten lopulta selviäisi, että epäilyt olisivat totta, Lombardi tykitti.

Richards jäi kesällä ulososton jälkeen Kanadan tullin haaviin huumausaineen hallussapidosta.

– Kuulin huhuja, että Mikella olisi jään ulkopuolisia ongelmia, mutta en halunnut uskoa niihin, vaikka niistä oli selviä merkkejä. Kuka tahansa, joka on ollut minun lähipiirissäni tietää, että kuinka paljon rakastin Mike Richardsia, Lombardi jatkoi.

Richardsin pelaamisen taso tippui rajusti Flyers-kausista 2008-09 ja 2009-10.

– Todellisuus on, että minua kusetettiin. Ainoa asia, jota kadun on, että toivoin Miken parantuvan ongelmistaan minun kanssani, Kings GM sanoi.

Ulosostetun Richardsin sopimus olisi jatkunut aina kesään 2020 saakka.