Calgary Flamesin suomalaistorjuja Joni Ortio hyppäsi vaihtopenkiltä tositoimiin ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan.

Jonas Hiller aloitti Flamesin maalilla ja pelasi yli kolmannen erän puoliväliin saakka, kunnes hän loukkaantui. Senators-hyökkääjä Bobby Ryan ajoi voimalla Hillerin päälle ja sveitsiläinen sai alavartalovamman.

Tässä vaiheessa Senators johti peliä 4-3. Ortion tultua kaukaloon Flames nousi tasoihin. Ortio ei päästänyt kiekkoa taakseen kolmannessa erässä eikä jatkoajalla. Torjuntoja suomalaiselle kertyi viisi.

Rankkarikisassa Kyle Turris ja Mika Zibanejad laukoivat kuitenkin pelivälineen ohi suomalaisvahdin Ottawan ottaessa voiton maalein 5-4.

Flamesille tappio oli kahdeksas. Joukkue on voittanut vain kaksi peliä. Hillerin saamasta vammasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.