New Jersey Devilsissä ei ole pelannut tähän päivään mennessä kukaan numerolla 13. Organisaation edeltäjänä tunnetun Kansas City Scoutsin riveissä 13-numeroa pääsi kantamaan Robin Burns, joka pelasi epäonnen numerona pidetyllä numerolla vuosina 1975-76.

13-numeron käyttämättömyys johdetaan usein Devilsin pitkäaikaiseen seurapomoon Lou Lamorielloon. Lamoriellon uskotaan kieltäneen 13-numeron käytön kunnioittakseen organisaation alkuperäisen omistajan Dr. John McMullen toivetta.

Tänä kesänä Lamoriello siirtyi Devilsistä pois ja samalla näyttäisi myös tämä traditio poistuvan, sillä Devilsin tähtihyökkääjä Mike Cammalleri on ilmoittanut vaihtavansa ensi kaudeksi numerokseen 13. Viime kaudella kanadalaishyökkääjä pelasi numerolla 23.

Lamoriello siirtyi Toronton seurapomoksi. Devilsin uusi seurapomo on Ray Shero.