NHL-seura Philadelphia Flyers on tehnyt jatkosopimuksen puolustajansa Michael Del Zotton kanssa.

Rajoitettuna vapaana agenttina ollut Del Zotto ja Flyers allekirjoittivat kahden vuoden ja yhteensä 7,75 miljoonan dollarin arvoisen diilin paikallista aikaa torstaina.

Diilin myötä Flyers meni aivan lähituntumaan palkkakaton suhteen, sillä CSN Phillyn toimittajan Tim Panaccion mukaan se on enää alle 300 000 dollarin päässä 71,4 miljoonan dollarin palkkakattorajasta.

25-vuotiaan Del Zotton viime kausi oli varsin onnistunut muutaman nihkeämmän kauden jälkeen. 64 runkosarjaottelussa Del Zotto naputti tehot 10+22=32. Sitä ennen hän oli pomppinut New York Rangersista Nashville Predatorsiin, missä asiat eivät lähteneet vielä korjaantumaan.

Yhden vuoden sopimuksella Flyersiin saapuminen toimi kuitenkin hyvin ja tuloksena oli jo varsin mukava jatkosopimus.