Suomi puolustaa rullakiekon MM-kultaa heinäkuussa Tampereella: ”Liigan kärkinimet haluavat kisoihin”

© Kuva: Ilari Isotalo

Rullakiekkomaajoukkueen päävalmentaja Timo Nurmberg odottaa Tampereen MM-kotikisoja innolla. Myös tuttujen Liiga-pelaajien hinku päästä joukkueeseen puolustamaan viime kesänä voitettua maailmanmestaruutta on kova.

Turnaus pelataan heinäkuun 5.-7. päivä. MM-joukkue nimetään kesäkuun puolivälissä ja tuolloin selviää, ketkä pukevat Leijona-paidan päälleen.

– Kevään viikonloput kuluvat tiiviisti rullakiekon SM-liigan otteluita katsellessa, pelaajiston runko muodostuu sarjan pelaajista, Nurmberg valottaa Leijonat.fi:ssä.

Viime vuoden MM-kultaryhmässä oli todella monta tunnettua kiekkopersoonaa Liigasta ja suurelle yleisölle tuttuja naamoja löytynee tästäkin ryhmästä.

– Mukaan joukkueeseen on tunkua myös esimerkiksi Liigasta: kaikelle kansalle tuttuja Liiga-pelaajia jopa aivan pistepörssin kärkikymmeniköstä toivoo pääsevänsä kisoihin. Heidän suhteensa pitää ensin selvittää lupa-asiat kuntoon seurojen kanssa, Nurmberg jatkaa.

Kotiyleisöstä toivotaan voimavaraa

Rullakiekon SM-liiga päättyy vain viikko ennen kisoja ja MM-leiritys on tiivis – vain kolmen päivän mittaaminen.

– Peruspelaamisemme on kovaa tasoa ja viime kesän konseptia voidaan pitkälti hyödyntää myös MM-kotikisoissa. Yksi asia jota meidän pitää kehittää ja parantaa on ylivoimapelaaminen.

– Tänä vuonna saamme toivottavasti myös tsemppausapua kotiyleisöltä. Tampere on suomalaisen rullakiekon kehto ja Hakametsässä on taatusti hienoa pelata kotiyleisön edessä


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!