NHL:n siirtolistalta eli waiverseista poimittiin kaksi puolustajaa sunnuntaina.

Toronto Maple Leafs nappasi Chicago Blackhawksin Tim Erixonin itselleen.

Calgary Flames puolestaan otti Dallas Starsin David Schlemkon pois listalta.

Ruotsalaispuolustaja Erixon siirtyi kesken tämän kauden Columbus Blue Jacketsista Blackhawksiin, jossa hän ehti pelata kuusi peliä ilman tehopisteitä.

Schlemko puolestaan aloitti kauden Arizona Coyotesissa, mistä Stars nappasi siirtolistan kautta hänet riveihinsä ennen kuin kanadalaispuolustajan matka jatkui samaisen waivers-listan kautta Flamesiin. Starsissa Schlemko ehti pelata viisi ottelua ilman pistetilaston merkintöjä.

Sen sijaan siirtolistalla olleet Vancouver Canucksin Brandon McMillan, Washington Capitalsin Aaron Volpatti ja Philadelphia Flyersin Rob Zepp läpäisivät siirtolistan ja heidän seurat voivatkin lähettää heidät AHL:ään.

Waiverseihin tapahtui myös lisää liikennettä, kun Boston Bruins laittoi Craig Cunninghamin, Edmonton Oilers Keith Aulien, Colorado Avalanche Paul Careyn, San Jose Sharks Jamie McGinnin ja Anaheim Ducks Rene Bourquen siirtolistalle. He ovat kyseisellä listalla 24 tuntia, jonka aikana NHL-seuroilla on mahdollisuus poimia heidät riveihinsä.