Ässät on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Eero Elon kanssa.

Ässien tiedote kertoo sopimuksen olevan mallia 2+1 eli siihen kuuluu suora kaksivuotinen sopimus ja yhteinen optio yhdestä lisäkaudesta.

– Eero on kasvanut pelaajana täällä. Hän on pystynyt ulosmittaamaan enemmissä määrin potentiaaliaan sekä maalintekijänä sekä kokonaisvaltaisena pelaajana.

– Uskomme, että hänen kehittymisensä jatkuu täällä ja siksi teimme pidemmän sopimuksen, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

17 maalia iskenyt Elo johtaa tällä hetkellä Liigan maalipörssiä. Tällä kaudella Elo on pelannut 32 ottelua tehoin 17+5 =22.

– Olemme viihtyneet koko perheen kanssa Porissa erittäin hyvin. Lisäksi olen tykännyt tämän kauden valmennuksesta aina fysiikkavalmennuksesta lähtien.

– Olen kehittynyt täällä. Eri tyisesti olen pystynyt kehittämään aiempia heikkouksiani ja sitä kautta monipuolistamaan peliäni. Luotan, että kehitys jatkuu yhdessä Ässien kanssa, Elo kertoi.

Lisäksi Ässät on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Mikael Sahan kanssa. Sopimus kattaa kauden 2015 – 2016.

Saha on pelannut Nuorten SM-liigassa 31 ottelua tehoin 14+23 =37 ja hän on joukkueen tehokkain pelaaja. Liigakokemusta Sahalle on kertynyt kauden kuluessa kolmen ottelun verran.