Sveitsiläisvahti Reto Berra on joutunut koirankoppiin Coloradossa. Avalanche nosti 22-vuotiaan Calvin Pickardin ylös, kun seuran ykkösvahti Semjon Varlamov kärsi nivusvammoista. Avalanche myös peluutti Pickardia eikä Varlamovin kakkosveskaria Berraa.

Nyt Varlamovin palattua Pickard lähetettiin takaisin AHL:ään. Avalanchen päävalmentajan Patrick Royn mukaan Berra saa kiittää onneaan siitä, että Pickard on vielä nuori ja hänet voitiin lähettää takaisin farmiin. Yksi syy farmikomennukseen oli myös se, että Royn mukaan Avalanche haluaa Pickardin pelaavan eikä vain istuvan kakkosvahtina Avalanchen mukana.

– Tällaista tämä bisnes on. Meidän täytyy voittaa otteluita. Pickard tuli ja pelasi lujaa. Berra on onnekas, ettei Pickard ole 25- tai 26-vuotias, Roy sanoi Denver Postille.

Avalanche hankki Berran Calgarysta viime kauden siirtotakarajalla ja teki yhdeksän päivää hankinnan jälkeen sveitsiläisvahdin kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen.

– Hänen (Berran) täytyy ansaita paikkansa maalilla. Hänen täytyy työskennellä lujaa, Roy totesi sveitsiläisvahdin tilanteesta.

Berra on pelannut tällä kaudella 10 ottelussa ja torjunut 88,2 prosentin varmuudella.