NHL-seurojen tarkkailema pakki myönsi huijauksen Leijonia vastaan – ”Hyvä, ettei tuomari nähnyt”

© Kuva: Ilari Isotalo
Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Ruotsin Daniel Rahimi on rehellinen jääkiekkoilija. Linköpingin puolustaja myönsi ottelun jälkeen siirtäneensä Tre Kronorin maalin tahallaan paikoiltaan Karjala-turnauksen päätöspelissä Suomea vastaan.

Leijonat sai 0-0-tilanteessa erittäin vahvan painostuksen Henrik Karlssonin maalille. Silloin Rahimi liukui maalialueelle ja siirsi maalin vartalollaan.

– Hyvä, ettei tuomari nähnyt sitä. Tuntui, että minun oli pakko tehdä se. Tulin vähän väärin tilanteeseen, väärältä puolelta, ja se (maalin siirtäminen) oli ainoa asia, mitä pystyin siinä tekemään, Rahimi myönsi SVT:lle Aftonbladetin mukaan.

Tuomaristo ei tilannetta noteerannut.

Ottelussa oli paikalla peräti 32 NHL-skouttia 21 eri seurasta – ja suurin osa heistä oli Aftonbladetin mukaan paikalla tarkkaillakseen nimenomaan ruotsalais-iranilaista Rahimia.

Daniel Rahimi aloitti kevään MM-kisat loistavasti Valko-Venäjällä, mutta loukkaantuminen jätti puolustajan kisat kesken.

Pohjois-Amerikassa puuhataan parhaillaan sääntömuutosta, joka juontaa AHL-maalivahti David Leggion tällä viikolla tekemästä tempusta. TPS:n ex-kultamaalivahti siirsi maalin tahallaan paikaltaan vastustajan läpiajon aikana. Aiheesta lisää täällä.

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!