New Jersey Devilsin hyökkääjä Mike Cammalleri myönsi toimittaja Tom Gulittin haastattelussa olleensa kertomatta New Jerseyn valmennukselle aivotärähdysoireistaan lokakuussa käydyssä NHL-kamppailussa.

Cammalleri sai lokakuun 24. päivä käydyssä ottelussa Dallas Starsia vastaan Stars-pelaaja Jamie Bennin kyynärpäästä suoraan leukaansa. Cammalleri toivoi pahan olon menevän ajan kanssa ohi.

– Yritin vain pelata kivusta huolimatta. Toivoin oloni paranevan. Valehtelin todennäköisesti itselleni siinä vaiheessa, Cammalleri myönsi.

Devilsin kesähankinta pelasi Stars-pelin loppuun ja ampui vielä New Jerseyn ensimmäisen rankkarinkin ottelussa. Devils lopulta hävisi rankkarikisan 0-2 ja koko pelin 2-3.

Cammalleri pelasi vielä myös seuraavassa New Jerseyn ottelussa, mutta sen jälkeen hän joutui huilaamaan kuusi ottelua aivotärähdyksen vuoksi.

Cammalleri palasi kaukaloon maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa, kun Devils kohtasi Boston Bruinsin. Hän antoi paluuottelussaan kaksi syöttöpistettä. Devils kuitenkin hävisi pelin 2-4.