Columbus Blue Jacketsin Nick Folignon loukkaantuminen säikäytti joukkueen pahanpäiväisesti.

Kolmannessa erässä Los Angeles Kingsiä vastaan Folignon pää osui pahannäköisesti suoraan ottelun toiseen linjatuomariin, jonka jälkeen Foligno lyyhistyi jäähän.

Foligno jäi jäälle makaamaan usean minuutin ajaksi. Jäällä tapahtuneen ensihoidon jälkeen Foligno vietiin jäältä paareilla pois, minkä yhteydessä Foligno nosti kättä yleisölle.

– Käsitykseni on, että hän valpas. Se on hyvä asia, Blue Jacketsin päävalmentaja Todd Richards kommentoi pelin tauottua.

Columbus oli tappiolla 2-3 ja hyvin pelissä mukana, mutta tapahtuneen jälkeen Kingsin Tanner Pearson iski kahdesti vieden joukkueensa voittoon.

– Siinä vaiheessa on enemmän huolestunut joukkuekaverista ja henkilöstä. Pelistä tuli toisarvoinen, Richards selvitti.