TPS on vahvistanut puolustustaan tshekkiläisellä Tomas Mojzisilla.

Pakki on turkulaisseuralle tuttu mies, sillä hän pakitteli seuran paidassa kaudella 2011-2012. Tshekin maajoukkueessakin useasti esiintynyt Mojzis liittyy Turun Palloseuran vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella.

– Saimme napattua profiilipuolustajan, joka oli viimeksi Liigassa pelatessaan sarjan ehdotonta eliittiä. Mojzis on pelannut alkukauden Pardubicen joukkueessa ja on heti pelivalmis. Täällä häntä odottaa tuttu kaupunki ja tuttu pukukoppi, TPS:n urheilutoimenjohtaja Ari Vuori sanoo tiedotteessa.

Edellisellä Liiga-kaudellaan 59 ottelussa peräti 32 tehopistettä, ollen koko sarjan viidenneksi tehokkain puolustaja. Kaksi edellistä kautta mies on pelannut KHL:ssä.

TPS:lle tuli tarve vahvistaa pakistoaan, sillä Petteri Nummelin ja Matias Pulli ovat toistaiseksi sivussa.