Puolustaja Hannu Pikkarainen on palannut pätkäsopimuksella viiden ja puolen vuoden tauon jälkeen kasvattiseuransa paitaan. Kahdessa pelaamassaan ottelussa Pikkarainen on ollut loukkaantumissumasta kärsivän IFK:n kärkipuolustajia.

Eilinen Pelicans-voitto oli Pikkaraiselle ensimmäinen kotiottelu nykyisen pestin aikana.

– Yritin nauttia. Asun ihan lähellä, ja olen käynyt katsomassa muutaman pelin. Olen lenkkeillyt tässä lähistöllä ja treenaan muutenkin tässä. Olen katsellut hallia sillä silmällä… Nyt tajusin, että nythän olen täällä pelaamassa. Tuttuja oli paljon katsomassa peliä, ja onneksi saimme voiton, kertoi Pikkarainen ottelun jälkimainingeissa.

Puolustajalla on sopimus marraskuun loppuun saakka.

– Olen sanonut jo, että menen päivä kerrallaan. Illalla on peli, ja koitamme taas voittaa, ja sitten huilataan vähän, hän kertoi.

HIFK pelaa Ilvestä vastaan perjantai-iltana. Hannu Pikkaraisen laajempi haastattelu julkaistaan SuomiKiekko-sivustolla vielä ennen illan koitosta.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen