Hyökkääjä Mikko Laine on solminut TUTO Hockeyn kanssa kauden 2014-15 kattavan sopimuksen. Samalla TUTOn hyökkäyspää vahvistuu myös Eetu Karvisen myötä, jonka try out johti yhden kauden mittaiseen sopimukseen.

– Halusimme vahvistaa joukkuetta Mestiksessä kykynsä todistaneella maalintekijällä. Pääsimme Mikon kanssa asioista erittäin nopealla aikataululla yhteisymmärykseen.

– Laine on todistanut olevansa yksi sarjan vaarallisimmista maalintekijöistä, jonka lisäksi Mikko on loistava luistelija sekä urheilija, jonka laukaus on todella kova, kommentoi Lainetta TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

Odotukset myös Karvista kohtaan ovat korkealla.

– Eetu oli johtavassa roolissa A-junioreiden mestarijoukkueessa ensimmäisen vuoden A-juniorina. Eetu todisti kahden Pohjois-Amerikan vuoden tehneen hänen kehitykselleen hyvää. Karvinen on luontainen keskushyökkääjä, joka pelaa hyvin hyökkäys- ja puolustussuuntaan taitavaa, sisukasta sekä järkevää peliä. Eetu istuu ryhmään täydellisesti persoonana sekä urheilijana.

Turkulaislähtöinen Laine oli viime keväänä Jukureiden riveissä vesittämässä TUTOn finaalipaikkahaaveita. Miehellä onkin nyt ainutlaatuinen näkökulma viime kevään ja tämän syksyn TUTOn joukkueita verratessa:

– Joukkue on nuorempi ja nälkäisempi. Jätkät haluavat mennä eteenpäin ja ovat harjoitelleet hyvin. Ika (Ismo Lehkonen) meidän potentiaalimme varmaan parhaiten tietää, mutta kyllä minun silmin katsottuna tässä joukkueessa on todella paljon potentiaalia, Laine puntaroi.