Buffalo Sabres on vahvistanut valmennustiimiään neljällä miehellä.

Bryan Trottier, Danny Flynn, Tom Coolen ja Arturs Irbe työskentelevät päävalmentaja Ted Nolanin apuna. Trottier, Flynn ja Coolen ovat apuvalmentajan titteleillä ja Irben vastuulla on maalivahtien valmennus.

Uusista valmentajista suurelle yleisölle tutuin lienee latvialainen Irbe. Mies teki kunnioitettavan uran NHL:ssä 13 kauden aikana. Irben tilille kertyi 568 ottelua ja keväällä 2002 hän torjui Carolina Hurricanesin aina Stanley Cupin finaaleihin asti.

Peliuransa jälkeen Irbe on työskennellyt Washington Capitalsin maalivahtiluotsina. Viime vuoden MM-kisoissa Irbe oli mukana Latvian valmennustiimissä, jota johti Sabresin nykyinen päävalmentaja Nolan.

Trottier on työskennellyt useamman kauden apuvalmentajana NHL:ssä ja viimeisimpänä Islandersin pelaajien kehitysjohtajana. Flynn on työskennellyt juniorikiekkoilijoiden kanssa kaudesta 1988-1989 lähtien. Coolen puolestaan toimi Nolanin oikeana kätenä Latvian maajoukkueessa kaksi viimeistä kautta.